Comerțul cu deșeuri a apărut în sfera noastră de activitate ca o activitate secundară al cărei scop era de a rezolva nevoia de cantități de deșeuri libere de sarcini în vederea reciclării. 

Volatilitatea din piața deșeurilor din ultimii ani, ca și apariția din ce în ce mai pregnant a exportatorilor face ca acest domeniu să devină din ce în ce mai dinamic. 

În prezent putem satisface, cu ajutorul furnizorilor noștri, cantități semnificative din fracții diverse, în diverse stadii de prelucrare.

 

Materiile prime provenite din reciclarea deșeurilor au anumite calități evidente: în primul rând sunt mult mai ieftine, chiar și în cazul celor de o calitate superioară, comparativ cu materiile prime virgine; în al doilea rând sunt locale ceea ce implică timpi de livrare mai mici și un control mai bun al procesului de aprovizionare.

Este de asemenea foarte important că reciclarea previne exploatarea intensivă a resurselor naturale: petrol, minereuri, fond forestier și astfel reduce impactul negativ al industriei asupra mediului.

Calitatea produsului obținut în urma reciclarii este problema principală în comerțul cu asemenea materiale